به گفته یک تاجر بازار هنگ کنگ؛ با توجه به ادامه تعطیلات سال جدید میلادی، بعید به نظر می رسد که طی روزهای آینده نوسانات شدیدی را در بازارهای بین المللی به خصوص بازار طلا شاهد باشیم.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، قیمت طلا در بازارهای جهانی در آغاز مبادلات امروز (دوشنبه) بار دیگر با کاهش روبرو شده و این در شرایطی بوده است که کاهش ارزش دلار و افت شاخص سهام آسیا نتوانسته است موجب افزایش قیمت طلا شود.

در حالی که هنوز برخی از بازارهای بین المللی به علت تعطیلات کریسمس و سال جدید میلادی فعالیت خود را از سر نگرفته اند، نقدینگی در بازارهای جهانی کاهش یافته و علی رغم کاهش ارزش دلار و شاخص سهام آسیا در مبادلات امروز دوشنبه، بار دیگر شاهد کاهش قیمت جهانی طلا هستیم.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا در مبادلات امروز با ۰/۱ درصد کاهش به کمتر از ۱۰۷۴ دلار رسیده است. قیمت هر اونس نقره نیز با ۰/۵ درصد کاهش به کمتر از ۱۴/۲۷ دلار رسیده است.

از سویی بهای جهانی نفت نیز با افت همراه شده که البته وجود مازاد عرضه تاثیر زیادی بر ادامه روند نزولی قیمت نفت داشته است. قیمت طلا نیز رابطه مستقیمی با قیمت نفت دارد، چرا که افزایش بهای طلای سیاه موجب رشد فشارهای تورمی دراقتصادی جهانی شده و این مساله موجب رشد تقاضا و قیمت طلا می شود.

شاخص ارزش دلار آمریکا نیز امروز دوشنبه در برابر ارزهای معتبر بین المللی به پایین ترین سطح در ۲ ماه اخیر رسیده است. شاخص سهام آسیا نیز با افت ۰/۲ درصدی روبرو شده است البته شاخص نیکی ژاپن همین میزان رشد را تجربه کرده است.

از طرفی برخی بازارهای دیگر جهان از جمله استرالیا و بسیاری از بازارهای اروپایی نیز امروز بسته خواهد بود. یک تاجر بازار هنگ کنگ در این باره گفت: با توجه به ادامه تعطیلات سال جدید میلادی، بعید به نظر می رسد که نوسانات شدیدی را در بازارهای بین المللی به خصوص بازار طلا شاهد باشیم. نقدینگی در بازارهای بین المللی به شدت کاهش یافته و این مساله مانع از نوسانات شدید خواهد شد.

براساس پیش بینی کارشناسان افزایش احتمالی نرخ بهره آمریکا طی ماه های آینده می تواند موجب افزایش ارزش دلار و کاهش بیشتر قیمت طلا شود. بهای اونس در سال ۲۰۱۵ میلادی با افت شدید ۹ درصدی روبرو شده است و این برای سومین سال متوالی است که طلا با کاهش چشمگیری روبرو می شود.

منبع: رویترز

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها